Unik

Kjære meg, kjære deg

selvportrett-sara-kristine-eklund-krog-17-11-16
Sara Kristine Eklund Krog

Sara Kristine Eklund Krog

Sara Kristine er 18 år og går sitt tredje år på Levanger videregående skole ved studiespesialiserende linje innen programfagsretningen språk, samfunnsfag og økonomi. Utenom skolearbeidet jobber hun i Filter, Trønder- Avisa sin ungdomsredaksjon, og Argument, Norges største tverrfaglige tidsskrift for studenter. Hun er også politisk engasjert, noe en posisjon som elevrådsrepresentant og elevrådsleder for studiespesialiserende linje ved Levanger videregående skole viser.

 

Dette har hun å si om deltagelsen i antologien, og om diktet «Kjære meg, kjære deg»:

Jeg har alltid vært en skriver. Jeg har likevel sittet for lenge i fugleredet. Ved å delta i ALEA Forlags konkurranse tok jeg min første flytur alene. Jeg startet som alle andre med skriving som hobby. Jeg ga aldri opp, og holdt fast på drømmen om å en gang få muligheten til å bli en forfatter. ALEA Forlag har gitt meg muligheten til å vokse som menneske, samtidig som det har gitt meg muligheten til å innse at alt i livet har sin tid.

Tiden på jorden er dyrebar og du er skapt med kjærlighet og gjemt potensiale. Vær tålmodig, med tiden kommer diamanten frem, men husk, gi aldri opp. En dag sitter du og tenker, det var alt verdt det.

Om Unik

kjopunik

Sommeren og høsten 2016 har ALEA Forlag avholdt en tekstkonkurranse, hvor en rekke amatørforfattere og profesjonelle tekstskrivere har sendt inn sine bidrag.38 forfattere er valgt ut med sine bidrag, og antologien «Unik» lanseres 15. mars 2017

Overskuddet av inntektene går til Stine Sofies Stiftelse.

Les mer om prosjektet her