Unik

Anne Stavnes Wilhelmsen

Lese – og skrivelykke

anne-s-wilhelmsen
Anne Stavnes Wilhelmsen

Jeg husker ennå bolleduften i kjøkkenet, forventningen som hang i luften. Vi ventet besøk av «bokonkelen» min, han som solgte bøker for forlag!

Han som, innhyllet i tobakksrøyk og høst, førte meg inn i bøkenes magi gjennom spennende historier omgitt av glinsende, fargerike omslag hvor lukten av fersk trykksverte ennå kunne anes!

Dette var begynnelsen på leselykken! Siden ble det skrivelykke også, men det meste gikk i skrivebordskuffen, og av og til «Barnesiden» i Tønsbergs Blad! Livet ble travelt med egne og andres barn! Først de siste årene har tiden vært der til å innhentes av skrivingen igjen!                          

Stolt over å få være med i antologien «Unik», hvor overskuddet av inntektene går til Stine Sofies Stiftelse! 

Her har vi forfattere fått muligheten til å sette søkelys på barn og barns behov. På tross av vårt materielle overflodssamfunn, er det barn som ikke får dekket de behov som skal til for å bli et » flyvedyktig» individ som skal fungere i samfunnet! «Birdie lærte aldri å fly» er en historie om å bli sett!unik

Anne har skrevet teksten «Birdie lærte aldri å fly» og er en av 38 forfattere som får sitt bidrag publisert i antologien Unik, som kommer ut 15. mars 2017.

Boka kan forhåndsbestilles i ALEA Forlags nettbutikk, og sendes ut fraktfritt!

Du kan lese mer om prosjektet, og se listen over alle forfattere på denne siden.

Lik gjerne boka på Facebook!