Unik

Karin Moe Hennie – «Ni år siden nå»

karenmoehennie-7338
Karin Moe Hennie Foto:Nina Nordbø

Karin Moe Hennie er utdannet danser og pedagog fra KHIO, samt tekstforfatter fra Westerdals School of Communication. Hun jobber nå som danser, koreograf og tekstforfatter i Kristiansand. Våren 2016 debuterte hun med to barnebøker. Den ene heter Dingle som en kringle, og er en bok med aktivitetsvers for barn. For tiden er hun på forfatterbesøk med denne i regi av Den kulturelle bæremeisen. Hun besøker barnehager og presenterer en miniforestilling med utgangspunkt i boken,  hvor hun også får brukt sin erfaring som danser. Den andre boken heter Pollus- Den lille pollenplagen, og det er en fakta/eventyrbok med tema pollenallergi. I vårsesongen reiser jeg rundt i skoleverket med denne i regi av Den kulturelle skolesekken. Begge bøkene ble gitt ut på Fortellerforlaget i Oslo.

Les mer om Karin Moe Hennie på kmhennie.no

Om teksten ”Ni år siden nå» som publiseres i Unik:

Dette er en tekst om det å føle seg gjenglemt. Det å unikføle at verden har gått videre uten deg. Det å tviholde på en tid som har vært. Ikke klare å gå videre.

Det at noe blir annerledes enn man tenkte, og at mennesker endrer seg med tiden. Den handler om savn, om minner. Den handler om å ikke våge.

Antologien Unik kan forhåndsbestilles i ALEA Forlags nettbutikk

Les mer om Unik