Unik

Marit E. Johansen – Turbulens

marit-e-johansen
Marit E. Johansen

Marit er utdannet adjunkt med tilleggsutdanning, og er faglærer i kunst og håndverk på ungdomstrinnet. I løpet av årene har hun jobbet både i privat og offentlig skole, vært kontaktlærer, spesialpedagog og faglærer.

Fritiden bruker hun til å ta en ny utdanning. Om et års tid avsluttes arbeidet med en bachelor i kultur og samfunnsfag.

Turbulens

«Turbulens» er en sann historie. Forfatteren håper den kan gi et bilde av hvordan systemet som er ment å ivareta barn og unges opplæring, trivsel og velferd, kanskje i aller størst grad beskytter seg selv. Konsekvensene av dette kan være ødeleggende for både eleven selv, og familien som helhet.
I teksten følger man en gutts ferd gjennom ungdomsskolen, tittelen har den fått på grunn av hvordan det utviklet seg etter hvert. Dessverre er hans historie bare en av mange tilsvarende.

Unik

Forhåndssalget av Unik fortsetter med fraktfri levering til alle som bestiller i januar. Du kan lese mer om Unik og forfatterne på våre nettsider. Jo flere bestillinger vi får inn, jo større opplag blir trykket opp. Jo større opplaget blir, jo større blir det potensielle overskuddet som går til Stine Sofies Stiftelse. Les mer

unik